DSC_3553

Kaa’s

Een sfeervol historisch pand hartje centrum. Een eigenzinnige collectie kleding in de meest prachtige stoffen. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Kaa’s biedt het allemaal. Al vanaf 2001 is Kaa’s een van de hoogtepunten voor modeliefhebbers in Leiden. Eerst aan de Nieuwe Rijn, sinds 2014 aan de Hogewoerd.

De Kaa’s vrouw houdt van mode en kwaliteit en wil daar best iets meer voor betalen. Ze houdt van een vrouwelijke jurk op zijn tijd, maar kiest ook vaak voor basic. Soms is ze stoer en sterk, dan wil ze zich weer hullen in zachte wol of zijde.

Achayla Nipshagen

Kaa’s is het geesteskind van fashion en yoga-lover Achayla Nipshagen. Gedreven door haar gevoel voor schoonheid heeft Achayla heel wat nieuwe en eigenzinnige merken naar Leiden gebracht. Ze doet dingen graag net even anders, overdag vrouwen blij maken met mooie kleding, ’s avonds lesgeven in bhakti yoga. Opladen doet ze in de natuur en tijdens haar reizen door India.

Achayla is een van de 50 vrouwelijke ondernemers die geportretteerd zijn in De Jufferen van Leyden. Klik hier om meer te lezen.